Web stranice

<>Web stranice
Web stranice2018-12-29T20:19:38+00:00

U današnjem svijetu Internet je najjači komunikacijski medij, te je snažan alat za promociju Vašeg poslovanja. Putem vlastite Internet stranice možete napraviti ogromnu reklamu za vaš posao i doći do velikog broja klijenata. U bilo koje doba dana i na bilo kojem mjestu korisnici mogu saznati sve o vašem poslovanju i kontaktirati Vas.

Tražite li potpuno novu web stranicu ili redizajn postojeće, na pravom ste mjestu.

Svaka web stranica ima svoju cijenu koja ovisi o zahtjevima klijenta, sadržaju i mogućnostima koje ona pruža. Mi ćemo se potruditi ponuditi Vam najbolju i najpovoljniju cijenu usluge te se nadamo da ćete u konačnici biti iznimno zadovoljni.

Kontaktirajte nas već danas i postanite korisnik koji će na kraju biti zadovoljan kvalitetom svoje web stranice.

Web dizajn i izrada web stranica se sastoje od nekoliko bitnih i neizbježnih koraka kroz koje treba proći da bi vaša stranica bila u potpunosti funkcionalna i konkurentna na tržištu.

web stranice

Koraci u izradi

Potrebno je proći nekoliko bitnih koraka za uspješnu web stranicu

izrada web stranica

Održavanje web stranica

Izradom kvalitetne web stranice osigurali ste si mjesto na Internetu, no uvijek se treba pobrinuti da stranica nakon toga bude ažurna i uvijek nadograđivana. Samim završetkom izrade Vaša stranica zahtjeva konstantni nadzor. Stranicu možete održavati sami, a možete i sve prepustiti u naše sigurne ruke i bezbrižno pratiti rad same stranice.

TOMGA design će se pobrinuti da sve stavke koje tražite od nas budu odrađene sa profesionalnošću i brzo.

Cijena održavanja se formira unaprijed po ispostavljenoj ponudi i ovisi o obujmu posla i traženim promjenama.

TOMGA design

Neke od naših glavnih usluga su izrada i održavanje web stranica, grafièki dizajn, SEO optimizacija, kreiranje i održavanje profila na društvenim mrežama i mnoge druge.

Uvjerite se u našu kvalitetu usluga veæ sada i zatražite ponudu.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranice. Više o pravilima privatnosti i kolačićima možete pronaći na našim stranicama Pravila privatnosti. Klikom na gumb PRISTAJEM pristajte na uporabu kolačića i slažete se sa Pravilima privatnosti. Pristajem