Web marketing

Web marketing podrazumijeva sve aktivnosti na internetu u svrhu promocije i poboljšanja prodaje roba i usluga. U takvu vrstu oglašavanja potrebno je konstantno ulagati zbog toga jer je danas jedna od najboljih metoda.

Možete zamijetiti razne vrste reklama na većini stranica koje posjetite i koje Vas potiču na posjetu toj stranici i kupnju određenog proizvoda ili usluge. One su obično točno generirane za Vašu dob, lokaciju i interese, tj. grupirane su za određenu publiku.
Naša tvrtka Vam nudi mogućnost oglašavanja na web tražilicama i društvenim mrežama. Isto tako nudimo i izradu bannera i reklama za razne oblike oglašavanja.

Oglašavanje na Google

Uz samu prijavu na tražilicu i optimizaciju za čim bolju poziciju nudimo Vam vođenje kampanje za oglašavanje AdWords. Kroz sustav AdWords sami određujete svoj budžet za promociju i predlažete nam ključne riječi (u čijem odabiru imate i našu pomoć), a mi Vam vodimo kampanju za oglašavanje.
Kao što smo spomenuli budžet određujete sami, a sustav funkcionira tako da se naplata vrši po kliku (kada osoba klikne na vašu reklamu).

Oglašavanje na društvenim mrežama

Promocija na društvenim mrežama poput Facebooka i Instagrama odlična je za povećanje aktivnosti i prodaje na Vašim stranicama. Kroz sustav se određuje budžet i trajanje promocije, dob, interesi i lokacija korisnika čime do najsitnijih detalja generirate ciljanu publiku.
Promovirati možete vašu stranicu, proizvode i usluge. Prepustite nam vođenje profila na društvenim mrežama i uvjerite se u napredak.