WEB DIZAJN i IZRADA WEB STRANICA

U današnjem svijetu Internet je najjači komunikacijski medij, te je snažan alat za promociju Vašeg poslovanja. Putem vlastite Internet stranice možete napraviti ogromnu reklamu za vaš posao i doći do velikog broja klijenata. U bilo koje doba dana i na bilo kojem mjestu korisnici mogu saznati sve o vašem poslovanju i kontaktirati Vas.

Tražite li potpuno novu web stranicu ili redizajn postojeće, na pravom ste mjestu.

Web dizajn i izrada web stranica se sastoje od nekoliko bitnih i neizbježnih koraka kroz koje treba proći da bi vaša stranica bila u potpunosti funkcionalna i konkurentna na tržištu.

web dizajn

1. KONCEPT i SADRŽAJ

U početku je bitno odrediti namjenu stranice, ciljanu publiku i osnovne elemente koje će ona sadržavati. Kroz uvodni sastanak dogovoriti ćemo sve detalje vezane uz Vaš web.Najvažniji dio web stranice je njezin sadržaj. Nakon što nam klijent dostavi sadržaj u vidu tekstova, fotografija, videa itd. pregledavamo ga i obrađujemo za što bolju prezentaciju na stranici.

3. WEB DIZAJN

U ovoj fazi dolazimo do razrade samog izgleda web stranice. Ponuditi ćemo Vam razne prijedloge te poslušati vaše ideje kako bi stranica u konačnici bila maksimalno funkcionalna. Ukoliko imate već vizualni identitet i posjedujete logo, boje ćemo prilagoditi njemu, a također je i moguće osmisliti novi vizualni identitet.

5. FINAL

U zadnjem koraku odrađujemo SEO optimizaciju, cache stranice i speed test. Također smo u mogućnosti odraditi i kompletan web marketing, plasirati Vaše poslovanje na društvene mreže, odraditi AdWords kampanje itd.

2. SMJEŠTAJ WEB STRANICA

Svaki web mora imati svoj smještaj i domenu te je u početku potrebno definirati vezane detalje. Veličina web prostora za Vašu stranicu ovisi o količini sadržaja, mailova i datoteka koje posjedujete. Svim klijentima nudimo u prvoj godini besplatni smještaj za njihove stranice na našim serverima u veličini od 500 MB. Veći prostor isto tako imamo u ponudi po prihvatljivim cijenama.

4. IZRADA STRANICE

Stranice najčešće izrađujemo u CMS sustavu WordPress, a koristimo i druge sustave poput Prestashopa, Joomle, Drupala itd. Dogovoreni dizajn pretvara se u funkcionalnu stranicu sa elementima poput galerije, formi, mape, portfolia i drugih modula po želji klijenta.

Svaka web stranica ima svoju cijenu koja ovisi o zahtjevima klijenta, sadržaju i mogućnostima koje ona pruža. Mi ćemo se potruditi ponuditi Vam najbolju i najpovoljniju cijenu usluge te se nadamo da ćete u konačnici biti iznimno zadovoljni.

Važno je napomenuti kako naša tvrtka nije u sustavu PDV-a te su sve cijene konačne.

Kontaktirajte nas već danas i postanite korisnik koji će na kraju biti zadovoljan kvalitetom svoje web stranice.