SEO (optimizacija za tražilice)

Optimizacija za tražilice ili SEO (search engine optimization) podrazumijeva sve radnje vezane uz što bolje pozicioniranje web stranica na Internet tražilicama poput Google-a.

Nakon izrade web stranice za Vas odrađujemo i osnovnu optimizaciju za tražilice čime prilagođavamo sadržaj ključnim riječima. U vidu treba imati da svaka SEO optimizacija ne djeluje trenutno već treba proći određeno vrijeme kako bi se stranica pozicionirala najbolje (u slučaju nove domene potrebno je duže vrijeme).

Razlikujemo on-page i off-page optimizaciju. On-page se odnosi na optimizaciju same web stranice, njezinih dijelova i sadržaja na njoj. Off-page podrazumijeva upravljanje linkovima i ostalim sadržajima usmjernima na Vašu stranicu.
Najveći dio posljetitelja danas na Vašu stranicu dolazi preko tražilica i ključnih riječi koje upisuju. Zbog toga je potrebno imati dobro podešenu SEO strategiju i kvalitetnu stranicu. Obratite nam se s povjerenjem i prepustite nam podešavanje svih parametara vaše stranice u cilju uspješnosti.