FOTOGRAFIRANJE

Fotografiranje prostora, proizvoda i usluga od sada možete prepustiti nama, te smo dodajući tu stavku kompletirali naš cilj, WEB od 0 do 100.

Da bi stranice izgledale profesionalno i zadržale interes kod posjetitelja potrebni su Vam kvalitetni materijali, između ostalog i fotografije.

Nudimo Vam fotografiranje:

  • interijera
  • eksterijera
  • zaposlenika i klijenata
  • proizvoda i usluga

Naše fotografije su profesionalno odrađene za sve namjene, od izrade web stranica do dizajna reklamnih letaka, brošura, plakata itd.

Mi Vam nudimo fotografiranje profesionalnim DSLR fotoaparatom u visokoj rezoluciji i RAW formatu, te obradu fotografija kako bi one što vjernije prikazivale svrhu vaše djelatnosti. Napraviti ćemo mnogo slika i odabrati one najbolje savjetujući se s Vama.

Uslugu fotografiranja izvršavamo u krugu 60 km od naše lokacije, a prema dogovoru moguće je i dalje fotografiranje. Cijena ovisi o broju fotografija i zahtjevima no budite uvjereni da je jedna od najpovoljnijih na tržištu.

Kvalitetne fotografije ostavljaju na korisnika dojam profesionalnosti i ozbiljne web stranice. Dopustite nam da se pobrinemo za taj dio.