SEO i marketing

<>SEO i marketing
SEO i marketing2019-01-07T16:27:06+00:00

SEO – optimizacija za tražilice

Optimizacija za tražilice ili SEO (search engine optimization) podrazumijeva sve radnje vezane uz što bolje pozicioniranje web stranica na Internet tražilicama poput Google-a.

Nakon izrade web stranice za Vas odrađujemo i osnovnu optimizaciju za tražilice čime prilagođavamo sadržaj ključnim riječima. U vidu treba imati da svaka SEO optimizacija ne djeluje trenutno već treba proći određeno vrijeme kako bi se stranica pozicionirala najbolje (u slučaju nove domene potrebno je duže vrijeme).

Razlikujemo on-page i off-page optimizaciju. On-page se odnosi na optimizaciju same web stranice, njezinih dijelova i sadržaja na njoj. Off-page podrazumijeva upravljanje linkovima i ostalim sadržajima usmjernima na Vašu stranicu.
Najveći dio posljetitelja danas na Vašu stranicu dolazi preko tražilica i ključnih riječi koje upisuju. Zbog toga je potrebno imati dobro podešenu SEO strategiju i kvalitetnu stranicu. Obratite nam se s povjerenjem i prepustite nam podešavanje svih parametara vaše stranice u cilju uspješnosti.

WEB MARKETING

Web marketing podrazumijeva sve aktivnosti na internetu u svrhu promocije i poboljšanja prodaje roba i usluga. U takvu vrstu oglašavanja potrebno je konstantno ulagati zbog toga jer je danas jedna od najboljih metoda.

Možete zamijetiti razne vrste reklama na većini stranica koje posjetite i koje Vas potiču na posjetu toj stranici i kupnju određenog proizvoda ili usluge. One su obično točno generirane za Vašu dob, lokaciju i interese, tj. grupirane su za određenu publiku.
Naša tvrtka Vam nudi mogućnost oglašavanja na web tražilicama i društvenim mrežama. Isto tako nudimo i izradu bannera i reklama za razne oblike oglašavanja.

Oglašavanje na Google

Uz samu prijavu na tražilicu i optimizaciju za čim bolju poziciju nudimo Vam vođenje kampanje za oglašavanje AdWords. Kroz sustav AdWords sami određujete svoj budžet za promociju i predlažete nam ključne riječi (u čijem odabiru imate i našu pomoć), a mi Vam vodimo kampanju za oglašavanje.
Kao što smo spomenuli budžet određujete sami, a sustav funkcionira tako da se naplata vrši po kliku (kada osoba klikne na vašu reklamu).

Oglašavanje na društvenim mrežama

Promocija na društvenim mrežama poput Facebooka i Instagrama odlična je za povećanje aktivnosti i prodaje na Vašim stranicama. Kroz sustav se određuje budžet i trajanje promocije, dob, interesi i lokacija korisnika čime do najsitnijih detalja generirate ciljanu publiku.
Promovirati možete vašu stranicu, proizvode i usluge. Prepustite nam vođenje profila na društvenim mrežama i uvjerite se u napredak.

TOMGA design

Neke od naših glavnih usluga su izrada i održavanje web stranica, grafièki dizajn, SEO optimizacija, kreiranje i održavanje profila na društvenim mrežama i mnoge druge.

Uvjerite se u našu kvalitetu usluga veæ sada i zatražite ponudu.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranice. Više o pravilima privatnosti i kolačićima možete pronaći na našim stranicama Pravila privatnosti. Klikom na gumb PRISTAJEM pristajte na uporabu kolačića i slažete se sa Pravilima privatnosti. Pristajem