Tko smo mi?

Adresa naše web-stranice je: https://tomga-design.hr .

Adresa naše tvrtke je Levkušje 48, 47286 Mahično, Ozalj, Hrvatska.

Tvrtka je upisana u Trgovački sud u Zagrebu – stalna služba u Karlovcu pod brojem Tt-16/27432-4.

 

Koje osobne podatke prikupljamo i zašto?

Putem naše stranice i kontakt obrazaca prikupljamo samo nužne (osnovne podatke) kako bi bili u mogućnosti točno odgovoriti na upite te ćemo koristiti samo podatke koje nam svojevoljno date. Obvezujemo se da nećemo prodati, iznijeti ili dati ove informacije trećoj stranci na način koji nije naveden u ovoj izjavi. Vaše osobne podatke na našoj Internet stranici prikupljamo pomoću kontakt forme koja se nalazi pod odjeljkom „Kontakt“. Osobni podaci koji se prikupljaju u tim formama su ime, tvrtka, e-mail, telefon. Prikupljene podatke koristimo kako bi Vam odgovorili na vaše upite. Podatke iz kontakt formi ne koristimo za marketinšku namjenu.

 

Čuvanje i pohrana informacija

Osobne podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za odgovor na Vaš upit te će nakon toga biti izbrisani.

Osobne podatke iz kontakt formi ne pohranjujemo i brišemo ih odmah nakon odgovora.

 

Linkovi

Naša Internet stranica sadrži linkove na stranice drugih tvrtki koje imaju različita pravila privatnosti, te nismo odgovorni za informacije koje se prikupljaju na tim stranicama i pravila privatnosti. Ova Izjava o privatnosti primjenjuje se isključivo vezano uz informacije prikupljene na ovim Internet stranicama.

 

Slobodni ste svakodobno i bez naknade zahtijevati informacije o vašim osobnim podacima koje smo pohranili te zatražiti informacije o tome koje vaše podatke imamo, kao i izmjenu i/ili brisanje svojih podataka na e-mail info@tomga-design.hr.

Također ste slobodni zahtijevati i ispravak ili brisanje bilo kojeg netočnog podatka na isti način, kao i kontaktirati nas u slučaju da imate bilo kakvih pitanja vezano uz ova pravila privatnosti.