TOMGA design je mlada i ambiciozna tvrtka na hrvatskom tržištu osnovana 2016. godine. Primarna djelatnost nam je izrada web stranica, web dizajn te web marketing u čemu imamo iskustvo veće od 15 godina.

Kroz godine učenja i bavljenja web dizajnom naučili smo pratiti vodeće svjetske trendove. Tako smo Vam u mogućnosti ponuditi web stranice jedinstvenog i modernog dizajna napravljene isključivo za Vas.

Za implementaciju dizajna koristimo CMS sustave čime imate mogućnosti upravljati sadržajem na Vašoj web stranici iz vlastitog doma ili tvrtke kroz jednostavno korisničko sučelje.

Po Vašim željama i potrebama u mogućnosti smo izvršiti kompletnu pripremu sadržaja, fotografiranje materijala i obradu. Nakon implementacije sadržaja u web stranicu radimo i SEO optimizaciju te web marketing čime dobivate kvalitetnu i punu uslugu, a svu brigu prepuštate nama.

Sjedište naše tvrtke je u Ozlju, mjestu nadomak Karlovca. Klijentima koji se nalaze u krugu 60 km nudimo i opciju fotografiranja materijala za web stranice, te njihovu obradu.

Javite nam se već danas i ugovorite sastanak uživo ili preko interneta. Rado ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit i ponuditi Vam najbolje rješenje.

“Digitalni dizajn je kao slikarstvo, samo što se boja nikad ne osuši”