Kreativni studio TOMGA design

<>Kreativni studio TOMGA design
Kreativni studio TOMGA design2018-12-27T12:19:57+00:00

Tomga design

kreativna prezentacija vaše tvrtke

< / >

TOMGA design je mlada, kreativna i ambiciozna tvrtka na hrvatskom tržištu osnovana 2016. godine. Primarna djelatnost nam je izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn te web marketing u čemu imamo iskustvo dulje od 15 godina. U dosadašnjim godinama poslovanja radili smo na zanimljivim projektima te stekli povjerenje i zadovoljstvo klijenata.

Kroz godine učenja i bavljenja web dizajnom naučili smo pratiti vodeće svjetske trendove. Tako smo Vam u mogućnosti ponuditi web stranice jedinstvenog i modernog dizajna napravljene iskljućivo za Vas. Pažljivo ćemo poslušati sve Vaše želje i prijedloge te ih u najboljem mogućem svjetlu ukomponirati u kreativnu prezentaciju.

Za implementaciju dizajna koristimo CMS sustave čime imate mogućnosti upravljati sadržajem na Vašoj web stranici iz vlastitog doma ili tvrtke kroz jednostavno korisničko sučelje.

Po Vašim željama i potrebama u mogućnosti smo izvršiti kompletnu pripremu sadržaja, fotografiranje materijala i obradu. Nakon implementacije sadržaja u web stranicu radimo i SEO optimizaciju te web marketing čime dobivate kvalitetnu i punu uslugu, a svu brigu prepuštate nama.

Sjedište naše tvrtke je u Ozlju, mjestu nadomak Karlovca.

Javite nam se već danas i ugovorite sastanak uživo ili preko interneta. Rado ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit i ponuditi Vam najbolje rješenje.

OPĆI PODACI

Trgovački sud u Zagrebu – stalna služba u Karlovcu pod brojem Tt-16/27432-4

MBS: 081045151

IBAN: HR5223400091110806724

Privredna banka Zagreb d.d.

Temeljni kapital: 10,00 kn uplaćen u cijelosti

Član društva: Tomislav Gatarić

TOMGA design

Neke od naših glavnih usluga su izrada i održavanje web stranica, grafièki dizajn, SEO optimizacija, kreiranje i održavanje profila na društvenim mrežama i mnoge druge.

Uvjerite se u našu kvalitetu usluga veæ sada i zatražite ponudu.

Koristimo kolačiće kako bi poboljšali korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranice. Više o pravilima privatnosti i kolačićima možete pronaći na našim stranicama Pravila privatnosti. Klikom na gumb PRISTAJEM pristajte na uporabu kolačića i slažete se sa Pravilima privatnosti. Pristajem